Кучето скитник почна да плаче кога непозната жена му даде храна (ВИДЕО)

Видео со куче скитник во Кина стана вирално низ целиот свет. Непозната жена го нахранила кучето со виршли и во моментот кога му ги давала на кучето му се насолзиле очите.

Сите кои го виделе ова видео бараат на ова куче да му се обезбеди дом и љубов, бидејќи ги трогна сите.

Кучето скитник се наоѓало во парк во градот Јинжонг, Кина, а на снимките се гледа како тоа стои на задните нозе и со предните шепи бара храна.

Истата жена следниот ден оди повторно се појавила во паркот и кучето ја препозна. Тоа истрчало кон нејзе за да ја поздрави мавтајќи со опашката.