Кучето со месеци ја чува својата бремена сопственичка, а неговата реакција кога првпат го виде бебето е прекрасна…

Овој бигл сакал да поминува време со својата бремена сопственичка. Тој беше свесен за промените што се случуваат со нејзиното тело и дека нешто ќе се случи што суштински ќе ги промени нивните животи.

Со нетрпение го очекуваше денот кога конечно ќе го запознае својот мал пријател, а кога конечно се случи тоа, неговата реакција беше прекрасна. Тој беше апсолутно нежен со неа.

Секој треба да има ваков пречек од породилиштето.