Кучето џвакало 2000долари, сопственикот во солзи: „Кој ја сака?

СИТЕ ги сакаме нашите миленици, но понекогаш тие можат да се однесуваат како палави мали деца и да не полудат.

TikToker @kimkruk објави вирално видео откако нејзиното куче лабрадор ретривер ја остави во солзи. Кучето не можело да биде свесно за последиците од тоа што го направила, но нејзиниот сопственик одлично ги почувствувал последиците.

Имено, таа го оставила својот миленик сам два часа, а кучето успеало да се фати за куп пари што се наоѓал на масата. Изела и искинала банкноти од повеќе од 2.000 долари, а парчиња од изџваканите пари биле расфрлани низ дневната соба. Затоа, не е чудно што неговиот сопственик плаче.

„Кој ја сака“? напишала сопственичката во описот на снимката прегледана над 22 милиони пати, а нејзината објава привлече бројни коментатори.

“Соберете ги сите парчиња, однесете ги во банка и објаснете ја ситуацијата. Тие треба да бидат од помош”, “Тоа куче е легенда”, “Знам дека е фрустрирачки, но вашето куче е бесценето и ве сака!” ѝ напишале нејзините придружници.

Во подоцнежните објави, таа објасни дека причината за толку многу пари на маса е тоа што нејзиниот сопруг работи во градежништво. Работел цел викенд и заработил 2.700 долари во кеш. По интервенцијата на нивното куче, околу 300 долари останале недопрени. Со советите од коментарите, таа и нејзиниот сопруг собираат се што можат и се обидуваат да го разменат во банка.