КУЌАТА ЗА КОЈА СЕ СМЕЕ БАЛКАНОТ: Сите се прашуваат кои се мајсторите што ја изградиле

Многумина се прашуваат дали работниците биле пијани додека ја граделе оваа куќа!

На нашите простори често можете да видите бројни необични градби, кои често се предмет на општа забава.

Последниот таков пример е фотографиран во Јајце, а фотографијата е објавена на Фејсбук страницата „Во живо од балканските улици“…

Тоа е куќа која има прозорци и врати, но тешко се доаѓа до нив. Имено, изгледаат како да лебдат во воздухот, бидејќи до влезот нема ниту патека, ниту скалила.

Не е чудно што фотографијата е објавена со коментар „Работниците пиеле сок додека работеле“.