Лекарите не можеле да им поверуваат на очите кога се родиле овие пет прекрасни бебиња

Адам и Даниел веќе имаа една ќерка кога решија да го зголемат своето семејство.

По два месеци, Даниел забременила. Таа носеше пет мали бебиња во стомакот, што беше огромно изненадување за сите.

Но, при раѓањето следело вистинско чудо. Даниел роди пет здрави девојчиња и тие беа идентични петки!

Таа е првата жена што го направила тоа по 1969 година.Погледнете го видеото ТУКА