Лице со попреченост влегло во ресторанот, а тоа што го направил келнерот не остава без текст

Во последните пет години, вработениот Риџе Кварлес запознал многу луѓе, но една личност ќе остане во неговото сеќавање долго време.

Иако нејзиниот идентитет е непознат, она што го знаеме е дека таа е врзана за својата инвалидска количка и редовно посетува ресторан во Кентаки. Обично седи и чека надвор додека некој не ја забележи и и помогне.

Еден ден Риџ и помогна, таа доби оброк и тој сето тоа го направи со насмевка. Пред да се оддалечи од неа, Риџ се сврте и праша дали сè уште може да и помогне некако.

Таа потоа љубезно праша дали може да и помогне да јаде. Видеото погледнете го ТУКА