„Луд“ турски пилот: Погледнете што направи овој пилот со Ф-16 (ВИДЕО)

Турскиот пилот кој леташе со Ф-16, капетанот Јусуф Курт, им даде доста страв на оние кои се најдоа на пистата за да ја следат вежбата.

Некои гледачи, згора на тоа, се видени како трчаат со прва глава без разлика и се фрлаат на земја, пишува Дејли Мирор.

Видеото веднаш стана вирално и досега има над 1,7 милиони прегледи.