Луѓето го исмејуваа кога почна да си ги фарба ноктите, а на крајот ќе ја разберете целата вистина зошто го прави тоа! (ВИДЕО)

Овој човек влегол во продавницата и почнал да гледа во кукли, да бара шминка и лак за нокти.

Минувачите чудно го гледале и го исмејувале.

Кога стигнал дома, почнал да готви, да ја средува својата ќерка и да и ги фарба ноктите – исто како во трговскиот центар.

Изгледа сето тоа го практикувал за да може да и биде добра мајка на својата ќерка.

Набргу потоа открил дека неговата сопруга починала, но малото девојче мисли дека нејзината мајка би се гордеела со нејзиниот татко доколку таа е уште жива…

Честопати работите не се онакви какви што изгледаат на прв поглед…

Погледнете го и споделете го видеото со вашите пријатели: