Магарето се обидело да побегне, но не успеало. Внимавајте што направи магарето што беше зад него!

Ако има проблем, на некои им треба повеќе време за размислување, а на некои се тврдоглави, иако нивното решение не е точно.

Таков е случајот со овие магариња. Еден се обидел да побегне но не успеал, а потоа задникот нашол решение!

Погледнете го и споделете го видеото со вашите пријатели