Мажите постојано и се караат поради ова на нејзиниот грб: Девојките прават проблем, таа вели дека тоа е нејзината најголема грешка

Девојка од Австралија покажа тетоважа на грбот за која се кае бидејќи, како што вели, мажите постојано и се караат заради тоа. Многумина имаат тетоважи поради кои жалаат, а „цртежите“ на кожата за кои повеќето од нив жалат најмногу вклучуваат имиња на момчиња или девојчиња со кои раскинале. Но, имињата не се единствените тетоважи за кои би можеле да зажалите…

Според една девојка од Австралија, на која на плажа и пришол тиктокерот Пол Стератино, нејзината „најголема грешка“ е тетоважата на грбот, поради која не може да се одбрани од мажите. Рекла дека и е многу жал и дека би сакала да не се истетовира, а потоа во видеото покажа тетоважа која „и прави проблем“. Станува збор за прилично голема тетоважа, која речиси целосно ја покрива горната половина на грбот, а на неа има испреплетени цветови.

„Дали поради неа добивате несакано внимание?“, ја праша Тиктокер Пол, на што згодната русокоса одговори: „Да, би рекла дека е магнет за мажи, премногу несакано внимание“.

Ова видео предизвика спротивставени коментари бидејќи многумина не се согласуваат со мислењето на оваа жена. “Се шегуваш? Тетоважите се ужасни за жените, малкумина ги сакаат”, “Повеќето жени изгледаат многу подобро без тетоважи”, напишале некои, додека други и рекле дека треба само да ја покрие тетоважата со облека наместо да носи алишта кои ја истакнуваат .

„Па, тогаш облечи маица“, „Но, сепак, еве ја во топ со гол грб“, ја критикуваа некои во коментарите.