Мажот се пожалил дека сопругата не може да заврши ништо дома, па поставила камера за да му покаже зошто!

Работата на мама е една од најтешките и никогаш не се сомневајте во неа.

Покрај обврската кон детето, секогаш има многу работа низ куќата, во градината… и така натаму секој ден.

Оваа мајка направи видео за да покаже како изгледа нејзиниот „работен ден“.

Видеото има над милион прегледи и е одлична поддршка за мајките ширум светот.