Маж заедно со мало дете во количка застана на трамболиното, а потоа направи нешто што го воодушеви светот

Вајат (4) е момче кое се движи со својата инвалидска количка. Тој има болест позната како спина бифида и не може сам да оди.

Во една прилика за време на терапијата се случи нешто што не беше вообичаен дел од терапијата.

Заедно со тренерот се качил на трамболина и почнале да скокаат по неа. Во еден момент на Вајат му паднаа чашите, а еден од тренерите му предложи да ги задржи.

Во текот на целиот настан тој само велеше дека сака да скока побрзо, а насмевката на неговото лице е јасен показател колку уживал во сето ова.

Во прилог погледнете го ова прекрасно видео: