Маж и свирел на бабата која поминувала на пешачки премин, а нејзината реакција била неверојатна

Кога неколку минувачи застанале да ја гледаат сцената, биле изненадени. Веднаш додека да трепнете, тие пукнаа од смеење. Погледнете ја оваа постара госпоѓа која го минувала патот кога дошол нетрпелив бизнисмен со својот нашминкан автомобил. Не знаеше дека не треба да се пошегува со оваа старица.

Со текот на годините, се чини дека оваа старица сфатила како да постапува со вакви луѓе – луѓе кои удираат на сирените на автомобилите кога поминуваат на пешачки премин, баба не беше расположена за неговите игри.

Гледајте како баба прави мали чекори додека го минува преминот и ноншалантно го прави најсмешниот гест што некогаш сте го виделе. Баба ни покажува едноставно правило – не можете да им угодите на сите. Понекогаш едноставно треба да ги преземете работите во свои раце, без разлика кој ќе се обиде да ве спречи. Ова видео е комичен пример за токму тоа и ќе ве насмее до солзи!

Најдоброто е што откако покажа кој е газда, продолжи со работата како ништо да не се случило. Пуштете го видеото и видете како оваа мила баба ги зема работите во свои раце!