Маж (30) има деца по целата планета – Во моментов го чека своето 55 – то дете и озбилно ја гледа својата работа

Американецот Кајл Горди (30) моментално е татко на 46 деца, а очекува уште девет Тој е „сериски донатор на сперма“ од Калифорнија кој патува низ САД и Европа за да им помогне на паровите или самохраните жени да имаат деца, пишува Дејли Меил. Она што е важно кај Кајл е што не бега од врски бидејќи некои жени го претпочитаат природниот начин на зачнување. Тој навистина сериозно си ја сфаќа работата, а ќе ви стане јасно кога ќе ви кажеме дека Кајл редовно тренира, не пие и не пуши.

Моментално престојува во Велика Британија, а доаѓањето на Островот го најавил во групи на Фејсбук за донирање сперма. Таму бев до 29 април, но доколку треба ќе го продолжам престојот. Можам да дојдам во која било земја во Европа, дури и ако ги платам трошоците. Тука веќе имав успех – напиша тој. Ова не му е прв пат во Европа, ниту во Велика Британија.

Бев во Велика Британија и Европа во август 2021 година, кога ги посетив Данска и Шведска. Таму уживам, но многу е потешко да најдам здрава и органска храна со која ќе ја чувам мојата сперма здрава – изјави Горди. Тој додава дека се надева дека ќе ги посети Ирска и Велс, а наскоро планира да отпатува и во Австралија и Нов Зеланд.

Благодарение на донацијата на Гордијан од август 2021 година, верениците Кетрин и Алис го очекуваат своето прво заедничко дете. Девојките се благодарни што им дал шанса да го прошират семејството. Се заинтересиравме за неговиот профил откако ни го препорача пријател. Тогаш видовме многу позитивни реакции на трудниците како и убавите деца – изјавиле девојките.

Кајл изјавил дека отсекогаш сакал деца, но дека никогаш не сакал да влегува во врски со други жени. Поради големата стапка на разводи, но и одговорноста не сакале да се вмешаат. Сè започна во 2014 година кога тој им помогна на двајца пријатели да станат мајки. Тогаш се прошири веста за неговата силна сперма, па почна да ги рекламира своите услуги на Инстаграм.

И како ги прави своите „донации“? Во зависност од тоа како паровите сакаат. Десет проценти од паровите сакаат да забременат со с*кс, додека останатите сепак избираат вештачко оплодување.

Тој е во контакт со многу мајки, а имаат и голема заедничка група во која сите разговараат и разменуваат фотографии. Тој тврди дека сите се како големо семејство.