Македонија има нов Милионер: Добивка на неверојатни 34.521.610 денари

Кладилницата Златна Копацка објави статус на фб и се пофали со неверојатна добивка од 34 милиони денари.

НОВОГОДИШНИОТ И НАЈГОЛЕМИОТ ЏЕКПОТ ДО СЕГА ПАДНА ВО ЗЛАТНА КОПАЧКА! 🎰

Наш играч од Куманово (кај Зегин) пред малку е среќниот добитник на неверојатни 34.521.610 денари или во евра нешто повеќе од 558.000 евра! 💵

Каде ако не кај нас? Играјте и вие во нашите обложувалници и бидете следен освојувач на милионска сума!