Малото девојче ги направи првите чекори на само 6 месеци

Девојче кое има само 6 месеци, од Англија, еден ден ги шокирало родителите кога наеднаш станала на нозе и почнала да оди. Грејс и нејзиниот сопруг Рајан биле шокирани кога нивната ќерка Фреја ги направила првите чекори.

Она што е особено интересно е фактот дека ова бебе никогаш досега не ползело. Грејс вели дека сега има полни раце работа бидејќи мора постојано да внимава да не ја повреди Фреја. Децата во просек почнуваат да одат на една година, а оваа малечка е далеку пред своите врсници.

Нејзината мајка вели дека Фреја можела да стои држејќи се за раката со два прста. Очигледно, таа очајно сакаше да оди, и ѝ требаа уште два месеци да го направи тоа.

Во приложеното видео погледнете ја оваа неодолива девојка: