Малото момче падна од велосипед: Кога ќе видите кој му доаѓа на помош, ќе останете без зборови!

Малото момче возело пребрзо велосипед по што паднало на тревата. Фала му на Бога што немаше никакви повреди.

Неговиот татко го снимил целиот настан, а она што се случи на крајот ќе ви го стопи срцето.

Погледнете го видеото до крај!