Малото момче прошета низ продавницата, а потоа го имаше првиот бакнеж, тато сето тоа го сними

Првиот бакнеж е една од работите што најмногу ги загрижува многумина. Сепак, некои не го планираат и не се нервираат пред тоа. Само дозволуваат да се случи и остануваат прибрани и ладни во таа ситуација, и импровизираат. Така беше и ова мало момче Џулијан.

Џулијан купуваше со својот татко. Како и обично трчаше меѓу полиците и уживаше додека нешто не му падна во очи.

Џулијан веднаш виде девојка што му се допадна. После тоа се случи нешто што сигурно долго нема да го заборави.

За среќа, неговиот татко успеа да го сними овој момент и тој многу брзо се рашири на интернет…