Мама го прашала 2-месечното бебе дали може да каже „Здраво“ и нејзиниот одговор ја остави воодушевена!

По два месеци, бебињата не можат да зборуваат, но почнуваат да ја разбираат мелодијата на јазикот – разликуваат весели и лути тонови и соодветно реагираат.

Ова малечко е исклучок. Мама праша дали може да каже „Здраво“ и неговиот одговор ја остави воодушевена, а веруваме и таа!

Погледнете го и споделете го видеото со вашите пријатели: