Мама не може да ја напушти количката, но кога младоженецот го направи ОВА, сите се расплакаа (ВИДЕО)

Досега сме виделе многу прекрасни свадбени видеа.

Некои беа смешни, а некои само не оставија без зборови.

Мајката на младоженецот е тешко болна и не може да се крене од инвалидска количка, но тоа не го спречило да танцува со неа на неговата свадба.

Танцуваа на песната „Hero“ од Мараја Кери и ниту едно око не остана суво…

Погледнете го и споделете го видеото со вашите пријатели: