Врската помеѓу таткото и синот е навистина посебна.

Повеќе од 38 милиони луѓе беа воодушевени од ова видео.

Стефани, која била на работа, поставила скриена камера за да види што прави нејзиниот сопруг со бебето додека таа била отсутна од дома.

Видеото има многу прекрасни моменти, од правење хаос со еден куп играчки, до најслаткото чистење што ќе го видите.