Мама штотуку се породи, а нејзиното семејство не беше свесно што ги чека во креветчето

Мајката штотуку се породи и им приреди интересно изненадување за своето семејство.

За членовите на семејството, највозбудливото чувство е да видат новороденче по прв пат. Посебно ако тој момент е и со изненадување. Имаше такво нешто. Таа и нејзиниот сопруг одлучија да го сокријат полот на детето и сè друго што е поврзано со бременоста.

Кога дозволиле посета во болницата, семејството не верувало кога сфатило дека во креветчето нема само едно бебе, туку две.

Сите знаеа дека тајна е полот, но никој никогаш не ја праша ниту помисли дека можеби носи близнаци.