Маневарот што го гледаа милиони: Видеото од спасување во Франција го воодушеви светот

На социјалните мрежи се шири снимката од спасувачка акција, која е снимена на француските Алпи на надморска височина од 2.200 метри во јануари 2019 година, а изгледа како да е излезена директно од акционен филм.

Погледнете го маневарот кој воодушеви милиони луѓе.

На социјалните мрежи се шири снимката од спасувачка акција, која е снимена на француските Алпи на надморска височина од 2.200 метри во јануари 2019 година, а изгледа како да е излезена директно од акционен филм.