Марија Шерифович никогаш поискрена – Пејачката зборува за љубовните врски и девојките (ВИДЕО)

Иако повремено се шпекулира за нејзините љубовни врски, Марија Шерифовиќ никогаш не била фатена со девојка, а секогаш избегнува да зборува за приватниот живот.

Поп-ѕвездата ексклузивно ја отвори душата за Информер и проговори за љубовните врски. Таа одговори на голем број незгодни прашања.

Меѓу другото ни кажа дали е заљубена, како и приоѓаат девојките, дали ле*бејките се агресивни кон неа Марш во Експо Центар.

Погледнете како Марија реагираше на многу незгодни прашања и што се случуваше во студиото на Јутјуб.