Матурската вечер носеше прекрасен фустан, но ако погледнете малку подобро, ќе го видите ОВА!

Пред неколку години, Кили Брукбенк беше дома, објави порталот „Виреално.ком“.

Тинејџерот немал поим дека има истекување на плин во куќата и запалил свеќа.

Во експлозијата се здобила со тешки изгореници и едвај преживеала.

Имаше изгореници на повеќе од 45 отсто од нејзиното тело.

Таа поминала 38 дена во болница каде лекарите направиле неколку операции.

Сепак, на рацете, нозете и грбот му останале лузни, објави порталот „Virealno.com“.

Погледнете го и споделете го видеото со вашите пријатели: