Мачка на пазарење – Ова видео е видено повеќе од 140 милиони пати, погледнете зошто..

Месарот навистина се трудел да и угоди, нудејќи и различни парчиња свежо месо.

И кога по четврти или петти пат и ја покажа стоката, мачката возбудено ја насочи шепата кон саканиот оброк.

Месарот веднаш отсекол парче месо и му го послужил на својот необичен муштерија.

Погледнете го видеото