Мајката го повика мајсторот поради расипана машина за перење, погледнете што откри

Мајка го повикала мајсторот поради расипана машина за перење, а неговото откритие навистина ќе ве шокира. Ова е доказ за сите оние кои рекоа дека вашите машини за перење ги јадат вашите работи. Сите знаеме дека губењето чорапи често е цена што треба да се плати кога ставаме алишта за перење. Се чини дека секогаш губиме само еден чорап, оставајќи нè со фиока полна со непарирани чорапи.

Лесно е да се претпостави дека ги губиме кога ги ставаме алиштата да ги измиеме или извадиме – но вистината е многу посмешна. Ова е важно откритие благодарение на сопругот на г-ѓа Кети Хинц кој ја поправа машината за перење. Немаше поим на што ќе наиде. Кети и нејзиниот сопруг изнајмуваат земја и недвижен имот за да се навикнат да поправаат мноштво расипани машини.

Но, нешто за една машина за перење беше чудно. Што и да правеа, постојано ќе се распаѓаше. Откако повикал експерт да ја погледне повторно, сопругот на Кетин решил да ѕирне во неа. Тој и го отворил долниот дел за стискање и бил изненаден од неговото откритие. Кети раскажа што се случило потоа:

„Денес на мојот сопруг му беше доста од една машина за перење што постојано се расипуваше, па реши да ја расклопи, почнувајќи од дното. Тој бил шокиран кога го пронашол ова… Чорапи, долна облека, кредитна картичка…. И тоа е само она што беше на дното на машината за перење. Кога ја извадил пумпата за вода, во ситни монети пронашол 7 долари.

Ова е доказ за сите оние кои велеа дека вашите машини за перење ги јадат вашите работи, а професионалците ви рекоа дека тоа е само бајка“.
Години на исчезнати чорапи, ситни пари и други вредни работи некако полека паѓаа во внатрешноста на машината за перење. Кети рече дека таа и нејзиниот сопруг не можеле да им веруваат на своите очи:

“Не знам што да кажам. Ние сме во овој бизнис 25 години и сето тоа време моравме да поправиме нешто, вклучително и машини за перење и сушење. Но, НИКОГАШ не сме виделе такво нешто“.

Оваа кутија полна со чорапи е доказ дека постои гладно „чудовиште“ кое јаде чорапи. Покрај тоа што можеме повторно да спакуваме некои од нашите чорапи, сите ние треба редовно да ги проверуваме нашите машини за перење за наша безбедност.

Ако мислите дека вашиот дом е жртва на машина за перење чорапи, погледнете го ова едноставно решение.