Мајката двапати родила близнаци, а потоа добила изненадувачка порака

Мајката двапати родила близнаци – четири сина. Десет години подоцна, таа доби изненадувачка порака која го израдува целото семејство. Пред 16 години Карен ги роди близнаците Луис и Кајл. Две години подоцна, Карен повторно била бремена – повторно очекувала близнаци.

Непотребно е да се каже дека родителите имаа полни раце работа со четири мали сина, но парот од Шкотска целосно ја прифати нивната улога како родители. Поминаа десет години, а потоа имаше изненадување – роди близнаци.

„Сè уште не можам да верувам. Никогаш не ни помислив дека можат повторно да бидат близнаци, мислев дека такво нешто не може да ми се случи“, изјавила Карен. Девојките се викаат Руан и Ајсла, а се родени живи и здрави. Сега 21-годишните близнаци се викаат Луис и Кајл, а 19-годишните Фин и Џејд.

Три групи близнаци
Девојчињата се родени со царски рез и се братски близнаци, едното тежело 2,5 килограми, а другото 2,7 килограми. Иако мајката била убедена дека повторно ќе има машки деца, била изненадена кога се раѓале девојчиња, бидејќи не сакала лекарите да и го кажат полот на бебињата. На среќните родители им посакуваме секој благослов со нивните 3 пара близнаци.