Мајката зела обични пластични гајби, а тоа што го направила со нив ќе ве остави без зборови


Проектите „направи сам“ стануваат сè попопуларни во последно време.

Повеќето работи можете повторно да ги искористите, а најдобар доказ се овие 10 идеи од пластични гајби…

Ова складирање може да се направи многу евтино со помош на лепак, врвка и ткаенина.

Прикачете малку дрво на наредени кутии со млеко и создадете маса на отворено.