Мајката, која изгуби 4 бебиња, сега е бремена со 2 комплети идентични близнаци

Мајката е бремена со две групи идентични близнаци, но овој благослов дојде по болен период на тагување поради загубата на четири бебиња до спонтан абортус. Библијата ни кажува дека сè е можно со Бога. Ешли Нес претходно изгуби четири бебиња поради спонтан абортус, но сега е благословена со повикот за мајчинство со четири мали бебиња!

Ешли се присетува на болката и страдањето низ кое поминала пред да го роди своето единствено дете Шанел. Шанел претходно изгуби две бебиња. Но, повторно спонтан абортираше уште две бебиња. Му била благодарна на Бога за своето единствено дете и мислела дека повеќе нема да има деца. Но, сè наеднаш се променило кога Ешли отишла на рутински преглед и дознала дека е бремена. Но, Господ и приреди поголемо изненадување!

На Ешли и било кажано дека ќе има две групи идентични близнаци – пар момчиња и пар девојчиња, што е толку ретко што шансите да се случи тоа е еден на 70 милиони. Слава на Господа! Ешли рече дека и се вратиле сите четири бебиња што ги изгубила “Тоа беше неверојатно. Почетокот беше многу тежок, но сега се чувствувам одлично. Децата треба да се родат помеѓу 9 и 23 август“, рече Ешли.

Во моментов, нејзиното семејство го реновира домот за да ги смести новите членови на семејството кои ќе пристигнат наскоро. Голем благослов е што Бог ги гледа нашите солзи и болка и благословува на таков неверојатен начин.