Мајката се фрапираше кога виде дека нејзините деца НАПРАВИЛЕ СНЕШКО СО ЗАБИТЕ НА БАБАТА (ФОТО)

Мајката од Англија се фрапирала кога видела дека нејзините деца ги искористиле старите заби на нивната баба за да го „украсат“ снешкото.

Стефани Марфи (34) од Тесида сподели фотографии на социјалните мрежи и призна дека нејзините деца порано се плашеле од снешковците.

Јас се грижам за баба ми која живее во близина и додека одевме кон нејзината куќа, ќерка ми Феј рече дека треба да направиме снешко во нејзиниот двор за да ја насмееме.

Кога стигнавме таму, влегов да им помогнам на баба ми, а моите две деца и мојот сопруг започнаа да го прават снешкото, рекла таа.

„Во меѓувреме додека барав копчиња за очите на снешкото, најдов торба со старите заби на баба ми“. Тогаш таткото Пол сфатил дека протезите совршено ќе се вклопат со снешкото.

Резултатот беше нешто страшно, но на крајот стана голем хит кај бабата Кларис. На почетокот децата беа малку исплашени од снешкото, но набрзо го засакаа“, изјавила Стефани.