Мама се загрижила кога ја видела дадилката во када со својата ќерка, а потоа била воодушевена кога ја дознала причината зошто го направила тоа

Мама се загрижила кога ја видела дадилката во када со својата ќерка, а потоа била воодушевена кога ја дознала причината зошто го направила тоа. За Џена Хаслам животот драстично се промени откако неодамна го загуби сопругот Кесиди кој ненадејно почина.

Најтешкиот дел беше објаснувањето на 3-годишната ќерка Алиди дека никогаш повеќе нема да го види тато. Тој и девојчето имале посебен однос, секогаш ја нарекувал своја принцеза, па Алиди продолжила да носи костими.

И мајката на Џена мораше да најде дадилка за да ја чува Алиди кога таа не беше дома. Таа ја ангажирала 15-годишната Киган Карнахан која брзо се спријателила со детето.

Меѓутоа, мама беше изненадена кога еден ден се врати дома и ја виде Киган со Алиди во кадата. Кога сфатила што навистина се случува, била воодушевена.

Киган се облече во сирена. Таа, исто така, ја бојадиса косата за да изгледа како Ариел од цртаниот филм „Малата сирена“. Алиди беше убедена дека нејзината дадилка е вистинска сирена, а мајката на Џена го сподели овој сочувствителен гест на социјалните мрежи.