МАЈКА ГО СТАВИ СИНОТ НА ОГЛАС, со зборовите – Сега мора да замине! (ФОТО)

Луѓето биле шокирани кога меѓу фотографиите од двоседот на огласите објавени на еднае жена пронашле фотографија од нејзиниот син со натпис „мора да оди сега“. Луси Бетл од Јачмен се згрозила кога сфатила што направила, но во коментарите ја бодреле луѓето кои напишале дека нејзината грешка им го разубавила денот.

Неодамна купила нов двосед и решила да ги подари старите на некој што има потреба. Сосема случајно меѓу фотографиите од мебелот ги стави и ги фотографиите од своите седуммесечни бебиња, а за работите да бидат посмешни, таа беше наслов во објавата. Некако успеав да означам погрешна фотографија од камерата. Сфатив што направив кога луѓето почнаа да ми коментираат и да ми пишуваат пораки.

Само еден се распрашуваше за двоседот, сите други се шегуваа со мене – рече таа. Во меѓувреме објавата стана голем хит и собра голем број лајкови и коментари.

Може ли да го заменам со тинејџер, како што е со садовите, како што е со другите бебиња – ова се само дел од коментарите под оваа објава. Таа на крајот напиша дека мисли на мебелот и им се заблагодари на луѓето за нивните коментари.

„Не го давам моето дете“, напиша Луси.