Мајка го шокираше интернетот: Живее во комбе со поранешниот сопруг Саша, новото момче Алекс и трите деца (ВИДЕО)

Надин тврди дека нивниот систем на „ко-родителство“ функционира совршено

Надин (34) од Германија живее во комбе со поранешниот сопруг Саша, сегашниот партнер Алекс и трите деца.

Овој начин на живот очигледно им одговара бидејќи трае веќе шест години. Тие ги споделуваат деталите на TikTok, а нивната страница @wild.family.life има повеќе од 21.000 следбеници. Корисниците на TikTok често коментираат на нивните видеа, а некои од коментарите се многу негативни.

Луѓето не разбираат како таквиот начин на живот влијае на нивните деца, а Надин во неколку наврати им објаснуваше зошто позитивниот однос со поранешниот партнер и видот на соживот што го практикуваат е здрав за нивните деца.

Саша, нејзиниот поранешен партнер, е татко на двете деца на Надин, а нејзиниот сегашен партнер Алекс е татко на најмалото дете. И двете помагаат во грижата за сите три деца, а Надин тврди дека нивниот систем на „кородителство“ функционира совршено.

Сите ние сме добри пријатели, што се покажа како многу добро за сите наши деца – напиша таа во едно од нејзините видеа на TikTok. Успеваме да им покажеме на нашите деца колку добри луѓе можат да соработуваат ако сакаат – додава таа.

Надин ги едуцира своите деца дома, главно додека патувa