Мајка има 32 години и две тинејџерки: „Ги родив на 19, ми велеа дека си го уништив живото“!

Корисничката на TikTok, Кајл, тврди дека многумина ја нападнале затоа што решила да го роди своето прво дете на 19 години. Набргу потоа таа повторно стана мајка, а уште не наполнила дваесет години.

Луѓето постојано ми велеа дека со моите две деца во тие години, во период од само 11 месеци, си го уништив животот… – рече таа на својот TikTok и им рече дека грешат; затоа што сега на 32 години живее со две тинејџерки како што отсекогаш сакала.

Сепак одвојувајте време и за себе. Одамна веќе не е досадно за одење, лазење, пелени и каша… – напиша таа во коментарите каде што повеќето следбеници коментираа колку одлично изгледа за мајка на возрасни деца… Сега може целосно да се посвети на себе бидејќи нејзиниот децата се независни и имаат свои животи и интереси, па таа ужива во нејзиниот … –

Нема повеќе потреба од дадилки … А јас имам само 32 години! – им рече задоволно на троловите, додавајќи дека раното мајчинство очигледно има свои предности …

@kayllamariie_x Still make time for myself too @valentinabuturca @roxykhan34 💗#follow #fyp ♬ original sound – Ashley Johnson