Мајка и син биле разделени 49 години: Никој не останал рамнодушен на нивната прва средба!

Мајките ги држат рацете на своите деца, но нивните срца засекогаш.

Еден човек ја запознава својата мајка по 49 години разделба. Видеото полно со емоции доаѓа од САД каде маж за прв пат во животот ја запознава својата мајка. Откако толку години бил одвоен од својата биолошка мајка, тој успеал да ја најде…

На 20 години мајка ми под притисок на родителите ме посвои, напишал човекот. Тој додаде дека од 1989 година барал биолошка мајка.

Видеото стана вистински вирален хит и никој не остана рамнодушен на првата средба на синот и мајката. Не е доволно да се каже колку солзи собираат во сите прегратки и сите пропуштени години. Нека се среќни и благословени.