Мајка оставила шест деца, па се омажила во семејство со седум (ВИДЕО)

Имено, станува збор за семејство од Велика Кладуша кое живее во тешки услови за живот, а има дури седум деца кои до неодамна живееле со нивниот татко, човек од Велика Кладуша наречен Кунда.

Кунда потоа преку социјалната мрежа Фејсбук ја запознала Сенада од Брчко, а потоа го донела во Велика Кладуша.

Сенада, која моментално ги одгледува седумте деца на Кунда, има свои деца, од кои шест, кои ги оставила во Брчко и кои моментално ги чува нивната тетка.

Видеото е објавено како дел од хуманитарната програма „Жива вистина“. Извор: /ТВ Жива истона/