Мајка со две деца живее во гаража: Сите ја осудуваат додека не влезат внатре! (ВИДЕО)

Никол Џонс, самохрана мајка на две деца, повеќе не можела да си дозволи да живее во станот во кој живеела дотогаш. Цената беше до 3.000 долари. Оттогаш, таа е принудена да живее во гаража со своите деца каде троши и до 1.000 долари месечно.

Изненадувачки, гаражата е многу практична и има се што му треба на ова семејство – бања и кујна. Најмногу наидува на осуда кога им кажува на луѓето каде живее. Но, никој од нив нема поим како изгледа тој дом и веруваме дека би се покајале поради тоа.

Како што вели Никол, таа е горда што ги плаќа трошоците за живот од парите што чесно ги заработува и не очекува луѓето да ја сожалуваат.