Медицинската сестра ги извади работите од контејнерот: Не очекуваше ваква реакција од колегите!

Пем Медина е медицинска сестра во болница во Вирџинија. Пем влегла во просторијата за одмор и ја видела нејзината колешка Сара како претура низ кутија со донирана бебешка облека. Пем ја праша Сара што се случува.

Потоа Сара раскажа што и се случило неодамна. Иако таа го доби старателството над внукот Изабела, сето тоа се случи толку брзо што таа ги нема потребните работи за бебето.

Таа вечер, Пем направи нешто што Сара не го знаеше. Кога се вратила дома ги контактирала сите мајки во близина преку Фејсбук.

Беше воодушевена од одговорот, а Сара не ни знаеше што се случува. Неколку дена подоцна, Пем и нејзиниот сопруг се возеа во болница со големо изненадување за Сара. Заедно почнаа да плачат и да се гушкаат.

Погледнете го неверојатното изненадување за Сара: