Медицинската сестра заспа од умор во салонот. Фризерката на сите им испрати трогателна порака!

Професиите како медицината, односно работата на лекарите и медицинските сестри бараат многу време и енергија за да се чувствуваме здрави и безбедни.

Многумина од нив немаат време ни за себе и за своите потреби, а понекогаш и не се ни доволно ценети.

Ешли Болинг е фризерка и мајка на три деца која сака да докаже дека овие луѓе, првенствено медицинските сестри, заслужуваат многу повеќе од само „Ви благодарам“.

Таа испрати прекрасна порака до секоја медицинска сестра…