Мислеа дека тоа е само обично интервју, но тогаш изненадувањето го расплака целото семејство

На Бадник, семејството беше интервјуирано за најмладиот член Шејн. Овој маринец нема да може да се врати дома, а тоа ќе биде првиот Божиќ што го слават без него. Сепак, во позадина имаше изненадување за ова семејство.

Гери и Тони, родителите на Шејн, беа со неговите браќа и сестри, Шенон, Бред и Менди, и сите носеа облека за поддршка на нивниот брат маринец. Неговата мајка почнала да плаче штом почнала да зборува бидејќи многу им недостигала најмалиот син. Неговиот татко, исто така, не можеше да ги спречи солзите, особено откако му се заблагодари на својот син што и служи на државата.

Шенон му помогна на својот брат со ова изненадување, а кога Шејн влезе во собата, целото негово семејство станува многу емотивно. Неговиот брат Бред, кој е само една година постар од него, е толку среќен и веднаш го прегрнува, а неговата мајка вели дека ова е нејзиниот најдобар Божиќ досега.

Ова е навистина прекрасно новогодишно изненадување.