Мислеле дека парот ќе им го открие полот на идното дете, а потоа следело изненадување за сите!

Забавните забави кои го откриваат полот на детето се феноменален начин идните родители да им откријат на пријателите и семејството, без разлика дали ќе добијат син или ќерка. Тоа е исто така прекрасен начин да го прославиме донесувањето нов живот на овој свет. Најчесто тоа го прават со сечење торта, отворање кутија со балони, а резултатите се секогаш посебни.

На ваква забава, парот одлучува да ги направи работите малку повозбудливи. Семејството и пријателите се собраа околу тортата и се насмевнаа додека чекаа парот да ја исече, надевајќи се дека ќе добијат син бидејќи веќе имаат две ќерки.

Кога ја сечеле тортата, првото парче било розево, што значело дека очекуваат трета ќерка. Секако, сите беа возбудени бидејќи најважно е детето да е здраво. Откако се смири аплаузот, оваа двојка рече дека им е жешко и почна песната „Тука е жешко, па соблечи се“. Не е целата облека во ред.

Следното нешто што се случи е дека идната мајка ја соблече маицата под која имаше друга со натпис „О, момче!“. Тогаш тато ја соблече маицата на која пишуваше „Тоа е момче! Тогаш аплаузот стана уште погласен. Сепак нема да има трета ќерка, конечно ќе добие син. Трета среќа, нели?

Погледнете го овој момент во ова видео: