Мислеле дека ќе биде обичен ден на плажа, а потоа неговото куче забележало нешто необично! (ВИДЕО)

Овој човек ловел риба на плажа во Велика Британија.

Додека ја фотографирал прекрасната глетка во еден момент, го слушнал неговото куче Леја како лае.

Тој никогаш во своите најлуди соништа не очекувал да најде мал делфин насукан на плажата.

Веднаш го вратил во водата, а дали делфинот успеал да се врати во морето, погледнете го видеото во продолжение…

Погледнете и споделете го видеото со вашите пријатели: