Мислите дека гледате куче на покривот? Ова вирално видео измами милиони луѓе

Фото: Инстаграм

Доколку мислите дека гледате куче на покривот од куќата, погледнете го видеото до крај, објави порталот „Индекс.хр“.

После ова ќе се чувствувате целосно измамени.