МЛАДЕНЦИТЕ ТРЕБАШЕ ДА СЕ БАКНАТ, НО ТОГАШ ВЛЕТА НЕГОВАТА ПОРАНЕШНА И НАСТАНА ХАОС! На крајот, невестата направи нешто што ги шокираше сватовите! (ВИДЕО)

Младенците сигурно ќе го паметат денот на оваа венчавка. На видеото кое кружи низ социјалните мрежи се гледа како поранешната девојка на младоженецот провалува среде венчавка, која исто така носела венчаница за таа пригода, и клекнала пред него, молејќи го да ѝ се врати.

„Сè е моја вина, прости ми и врати ми се“, низ солзи вели поранешната девојка, молејќи го младоженецот да се предомисли.

А, поранешната девојка го испланирала своето влегување токму кога младоженецот требаше за прв пат официјално да ја бакне невестата.

Секако, сватовите веднап ги зедеоа телефоните за да ја снимат целата сцена, која набргу стана вирална. А додека поранешната девојка плачеше и го молеше младоженецот да се врати кај неа, тој цврсто ја држеше раката на неговата идна сопруга во шок.

На крајот, невестата повеќе не сакаше да трпи понижување и ја напушти свадбата, со поддршка на сватовите и нејзиното семејство. Сосема разбирливо.

Која жена би продолжила со церемонијата после тоа? – коментираат луѓето на Интернет кои велат дека целосно ја поддржуваат постапката на невестата.