Младоженецот исчезна од фотосесијата за венчавката, а потоа ја видоја причината за тоа…

Младоженецот наеднаш исчезнал од фотосесијата за венчавката, а потоа сфатиле што точно се случило. Неговата брза реакција го спаси животот на момчето. Клејтон и Британи Кук се венчаа во родното Онтарио.

Заедно со нивниот фотограф отидоа во паркот Викторија за да направат свадбена фотографија. Забележале група деца кои ги следат. Клејтон ги видел како играат покрај водата во езерото и се плашел дека нешто лошо ќе се случи.

Додека фотографот ја фотографирал само Бретања, едно од момчињата било турнато во водата од другото дете. Тој беше во неволја. Во моментот кога Бретани се сврти, Клејтон веќе го немаше. Отпрвин мислела дека ја задева, но потоа сфатила што прави нејзиниот сопруг – среде фотосесија за свадба.

Клејтон притрчал да му помогне на момчето и успешно го спасил од реката. Неговата брза реакција го спаси животот на момчето. Не му беше важно каде е и како е облечен, но реагираше без разлика на се кога ќе види човек во неволја.

Тој несомнено ќе биде прекрасен татко, а веќе се покажа како навистина прекрасен сопруг.