Младоженецот ја подигнал мајка си, која била во инвалидска количка.. Сите гости поради тоа почнале да плачат

На венчавката, младоженецот ја подигнал мајка си, која била во инвалидска количка, за да танцува со неа. Сите гости поради тоа почнале да плачат.

Секоја свадба има моменти за паметење, а еден од нив често е танцот на мајката и младоженецот. Но, еден таков танц не само што беше посебен, туку и крајно емотивен.

Во популарното видео можеме да го видиме младоженецот како ја крева мајка си од количката и ја држи покрај себе за да танцуваат заедно. Нивната интеракција е толку прекрасна што речиси сите гости плачеа. До крајот и самиот младоженец заплакал.

Во приложеното видео можете да видите како изгледа вистинската љубов на мајка и син.