Младото момче храбро реагирало кога слушнало деца како викаат од автомобилот

Педро Вилорија работеше во својата смена во Мекдоналдс, кога се случи нешто неверојатно. 22-годишен маж забележал жена која со својот автомобил застанува покрај прозорецот. Имаше деца со неа. Жената била полицаец што не била на должност и изгледала дека има некаков медицински проблем.

Педро ги слушна децата во автомобилот како викаат: „Мамо, мамо. Застани. Што правиш?”. Тогаш автомобилот почнал сам да се движи како жената да изгубила контрола над него.

Педро знаел дека нешто не е во ред и без паника или двоумење веднаш тргнал во акција.

За среќа, неговата храброст беше фатена на камера.