МНОГУ ЗАПЛАКАЛЕ: 4-годишно девојче освои милиони со своите неверојатни способности за пеење

Клер Рајан Крозби е четиригодишно девојче кое ги освои срцата ширум светот откако нејзиниот татко објави видео на кое ја изведуваат „You’ve Got A Friend In Me“.

Дејв ја започна песната, а во вториот дел му се придружи и ќерката. Оние кои го виделе видеото биле воодушевени од емоциите со кои пее девојката, а многумина признале дека дури и заплакале.

Споменатата снимка е прегледана над 80 милиони пати, додека свои коментари оставиле над 244 илјади луѓе.

Малата Клер толку многу сака да пее што има и свој канал на YouTube.