Можете ли да видите што е чудно на оваа фотографија? 1 детал е толку очигледен, но ретко кој можи да го види

Да се ​​биде набљудувач значи да се набљудува сè околу себе (луѓе, ситуации, настани итн.) и потоа да се размислува критички за она што штотуку сте го виделе.

Вештините за набљудување се многу важни во нашиот секојдневен живот бидејќи ја подобруваат нашата способност да комуницираме со другите и да одговориме на светот на соодветен начин.

И дали гледате што е чудно на оваа слика?

Доколку не го најдовте одговорот, видете ПОДОЛУ: